KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

DYREKTOR PRZEDSZKOLA

mgr Monika Laskowska

mgr Elżbieta Bolonek – nauczyciel dyplomowany (wychowawca gr. 3-latków)

mgr Justyna Soboska - nauczyciel kontraktowy (wychowawca gr. 4-latków) 

mgr Jadwiga Werner – nauczyciel dyplomowany (wychowawca gr. 5-latków)
mgr Joanna Klemczak – nauczyciel dyplomowany (wychowawca gr. 6-latków)
mgr Martyna Smolarek – nauczyciel mianowany (wychowawca gr. 5-6-latków),  język angielski

mgr Joanna Kuśmierczak – nauczyciel stażysta (gr. 4 i 5-6-latków)

mgr Justyna Przybylska – nauczyciel stażysta (gr. 3, 5 i 6-latków)
mgr Mariola Piotrowska  – nauczyciel dyplomowany - religia

 

SPECJALIŚCI:

pedagog specjalny, terapeuta pedagogiczny, oligofrenopedagog – mgr Monika Laskowska

pedagog specjalny, specjalista gimnastyki korekcyjnej - mgr Elżbieta Bolonek

logopeda – mgr Jadwiga Werner